ビストロ ラ ペクニコヴァ
Rには食の問題が多々あり、私達が外食する場合のレストラン選びがとても難しいです。
"ラ・ペクニコヴァ" は彼が満足するだけでなく、私も好きなレストランです。
2月末にRが英国から戻ってきて、初めて行きました。
Bistro La PEKNIKOVA
R has many food problems and it is very difficult to choose a restaurant when we eat out.
For the past few years, I've been tired of searching, so we have been using only "La PEKNIKOVA" in Kita-Kamakura which knows and deals with his problems.
"La PEKNIKOVA" is not only his favourite, but also my favourite restaurant.
R returned from Britain at the end of February and went there for the first time.
アミューズ Rはホタルイカが食べられないので、 彼のアミューズ(下の画像)には帆立貝が使用されています。 Amuse Scallop is used in his amuse, below because R cannot eat firefly squid. |
デザート2品の写真が両方ともボケてしまいました。すみません。
いつも、2品ともRが食べます。
Both photos of the two desserts are out of focus, sorry.
R always eats both dishes.
自分の料理の味に飽きてしまったし、Rにばかり合わせるので、本当にここでの食事は嬉しいです。
ごちそうさまでした。
4月の誕生日の予約をしましたが、結局、コロナウィルス (COVID-19)のためにステイホームの生活になり、キャンセルし、行くことができませんでした。
次回、ここを訪ねたのは、8ヶ月後のことでした。
I get bored of the taste by my cooking, and I only match food with R, so I'm really happy to eat here.
Thank you for the meal.
We made a reservation for my birthday in April, but we ended up living in a stay-home-way because of the coronavirus (COVID-19 ), so we canceled it and couldn't go.
The next time we visited here was eight months later.
0 件のコメント:
コメントを投稿