2021年4月 誕生日週間 Birthday Week in April, 2021 |
自宅で飾って、自分で料理して、自分で祝う
Decorate by myself, Cook by myself and Celebrate myself
シャンパンを準備 Prepare Champagne |
私の誕生日のために自分でお料理をします。
主菜はなく、シャンパンに合わせた前菜で、冷蔵庫、冷凍庫にたまった食材を使用しました。
自分のための誕生日ですが、食の問題を抱える、Rが食べられるものを選ぶので、まるでRの誕生日のようです。
まあ、仕方ないですね。
グラスに注ぎます。 Pour Into Glasses. |
I made dishes for my birthday.
There was no main dish, but appetizers which matched champagne, using ingredients stored in the refrigerator and freezer.
This was my birthday, but R has food problems so I choose what R could eat, therefore this was almost like R's birthday.
Well, I cannot help it.
乾杯! / Cheers! |
いただきます。 Let's Eat! |
マグロのミンチ、アボガド、柚子胡椒ドレッシング。 器は、私の磁器作品 : '南十字星'です。 Minced tuna, avocado, with Yuzukoshou Dressing. The dish is my porcelain work :' Southern Cross'. |
スモークサーモン・山芋・ ブロッコリーの新芽・大葉 Smoked Salmon, Yam : Japanese Mountain Potato, Broccoli Sprout, Oba ; Green Shiso |
スモークサーモン・クリームチーズ ・ブロッコリーの新芽 山芋のスティックとレモン汁 Smoked Salmon, Cream Cheese, Broccoli Sprout with Yam sticks and Lemon Juice |
帆立貝のカルパッチョ 帆立貝・アボガド・きゅうり・プチトマト ドレッシング、ミックスペッパー Scallop Carpaccio Scallops, Avocados, Cucumbers, Petit Tomatoes with Dressing and Mixed Pepper |
一口チーズ数種 Several Kinds of Bite Size Cheese |
誕生日週間の最終日 Last Day of Birthday Week マスターソムリエ高野豊氏セレクトの中から スパークリングワインを選びました。 I chose sparkling wine from a selection of master sommelier Yutaka Takano. |
手ごろな価格で美味しいワインが飲めます。 We can drink delicious wine at a reasonable price このセットは4月10日に届きました。 This set arrived on 10th of April. |
みなさん、R、どうもありがとうございました!
I had a very happy week.
Thank you Everyone and R!
0 件のコメント:
コメントを投稿