2021年4月 誕生日週間 Birthday Week in April, 2021 |
ビストロ ラ ぺクニコヴァ
私も夫Rもお気に入りのレストランが北鎌倉の ビストロ ラ ぺクニコヴァ / Bistro La PEKNIKOVAです。
公式サイト : ★
私の誕生日当日は、ぺクニコヴァは休みでしたので、前日の晩に行きました。
貸切の予約をしたわけではありませんでしたが、コロナ禍のためか、私達の貸切でした。
Bistro La PEKNIKOVA
I and my husband R's favourite restaurant is Bistro La PEKNIKOVA in Kita-Kamakura.
Official site : ★ only in Japanese
On the day of my birthday, La Peknikova was closed so we went the night before.
We didn't make a reservation for the restaurant to ourselves, but we were alone, probably because of COVID-19 calamity.
以前はアラカルトもありましたが、 最近は昼も夜もコースのみです。 Here used to be a la carte, but nowadays it's only courses day and night. |
前菜 春らしい材料で、絶妙の組み合わせでした。 生ハムを合わせることが素敵! Starter The ingredients were very spring and it was an exquisite combination. It's lovely to combine prosciutto! |
お料理によく合う白ワイン。 White wine goes well with dishes. |
白身のお魚とこがしバターソース (クロムツに似た魚だっとと思います) White Fish with Scorched Butter Sauce (I think it's a fish similar to gnomefish) 2杯目の白ワインはこれです。 This is the second glass of white wine. |
私の肉料理は鹿肉です。 My meat dish is venison. スロバキアの赤ワイン。 ぺクニコヴァでは定番の赤ワインです。 Slovakia red wine. It is a classic red wine in La Peknikova. |
Rの肉料理はラム。 R's meat dish is lamb. |
デザート 甘党のRには物足りなかったようです。 私にはぴったり! 美味しいディナーでした。 ごちそうさまでした! Dessert It seems that the sweet tooth R was not quite happy. Perfect for me! It was a delicious dinner. Thank you for lovely meal! |
美味しい料理、穏やかな空間が幸せなひと時を作ってくれました。
どうもありがとうございました。
Delicious food and a calm space created a happy time.
Thank you very much.
0 件のコメント:
コメントを投稿