2018年5月2日水曜日

❹2017年11月25日 - 4) 関西旅行 - 貴味蛸 / Kansai Trip - Kimitako, 25th of November, 2017


2010
年の関西旅行の際にも、"貴味蛸" さんを訪ねています(下記)
お店の公式サイト : 
夙川情報サイト

貴味蛸さんは、メインは明石焼 (卵焼き)で、そのほか美味しい小皿料理が多数あります。


タパス式ですね。

私が神戸に住んでいた時に、家族ぐるみで仲良くさせていただいたお店です。


この晩もご自宅に泊まらせていただきました。


感謝!
貴味蛸 (夙川)
私が描いた蒸し器の絵を未だにお店のマークとして使用してくださっています。
感謝!
兵庫県西宮市羽衣町 7-38 夙川7番街 ストークマンション 1F
電話 : 0798-22-2102
阪急神戸線 夙川駅から南に1

KIMITAKO
I drew the steamer picture which they still use as the sign for their restaurant. 
Thank you! 
1F, 7 Bangai, Shukugawa,  7-38 Hagoromo-cho, 
Phone : 0798-22-2102

Even during my Kansai trip in 2010, I visited the restaurant, "Kimitako", below.
Official Website :  (Only in Japanese)
Shukugawa Information site :  (Only in Japanese)

"Kimitako" mainly serves 'Akashiyaki' : 'Octopus Omelette' (See below photograph) plus many other delicious small dishes.

Their dishes are like Tapas style.

I have been the family's friend since I lived in KobeHyōgo Prefecture.

That night I stayed in their house. 


Thank you very much!
蛸の酢の物 / Vinegared Dish

小皿の分量を私一人用に調節してくださったおかげで、数種類のお料理を食べることができました。

Thanks to their adjusting the amount to small dishes for one person, I was able to eat several kinds of dishes.



包餅 (パオピン)!
一口一口、美味しさが口の中にひろがります。

PAOPIN 
One bite, one bite, the taste spreads in my mouth.



玉子焼き (明石焼)
Akashiyaki or Takoyaki : Octopus Omelette! 




ネギ豚
撮影前に、少し食べてしまいました。
  
 Spring Onion on Pork
I ate a little before this photograph.



クラゲの酢の物  / Vinegared Dish




水餃子 / Boiled Dumpling

何もかもが美味しく、懐かしい....。

Everything was delicious and I had missed them......



左: 割包 (カーパオ) / Left :  KAPAO
右: 刈包 (イーパオ) / Right : IPAO
ごちそうさまでした。

美味しかったです。

Everything was delicious.

Thank you very much!

--> -->

0 件のコメント:

コメントを投稿