2022年3月30日水曜日

2022年3月25日 ポストカード到着とビストロ ラ ペクニコヴァ / Postcard Arrival and Bistro La PEKNIKOVA, 25th of March 2022

目次 / Contents
1) ポストカード到着/ Postcard Arrival 
2) 姉とペクニコヴァ /  La PEKNIKOVA With My Sister



1) ポストカード到着/ Postcard Arrival 
3点目のポストカード到着
4月の個展のためのポストカード3点を制作しました。
デザインは、DM同様にデザイナーの友人
Rieさんにお願いしました。
他2点は既に到着済みです。
このカードは他2点とは違い、個展作品の中から作っていません。
個展の時期に合わせて作ったという方が正確かもしれません。

Third Postcard Arrival
I had 3 postcards made for my exhibition in April.
As with invitation card for the exhibition, 
I asked my designer friend, Rie to design them.
The other two have already arrived.
Unlike the other two, this card is not made from the exhibition works.
It may be more accurate to say that it was adapted 
at the time of the exhibition.


"御伽噺の国 - チェスキー・クルムフ"
リトグラフ作品 (2018) を元にしています。

"Český Krumlov - Fairy Tale Land"
It is based on my lithograph work, 2018.



2) 姉とペクニコヴァ 
    La PEKNIKOVA With My Sister
私達が最も利用するレストランが北鎌倉の ビストロ ラ ぺクニコヴァ / Bistro La PEKNIKOVAです。
公式サイト : 

馬場シェフは、Rの食べられない食材を既に知っているので、私が説明する必要がありません。

また、Rに、間違って、その食材が含まれる料理が出されることがありません。

私もRもリラックスして食事ができます。

本日、姉、夫Rと私の3人で、ビストロ ラ ぺクニコヴァへ行きました。
鎌倉市山ノ内1149-8
〒247-0062
TEL:0467-39-5092
ランチ 11:30 - 13:30 LO
ディナー 18:00 - 20:00 LO
定休日:水曜日夜、木曜日
公式サイト : 

1149-8 Yamanouchi, Kamakura City
〒247-0062
TEL: 0467-39-5092

Lunch 11 : 30 - 13 : 30 LO
Dinner 18 : 00 - 20 : 00 LO
Regular Holiday: Wednesday night, Thursday
Official site :  only in Japanese.
La PEKNIKOVA With My Sister
The restaurant we use most is the Bistrot La PEKNIKOVA in Kita-Kamakura.
Official site :  only in Japanese.

Chef Baba already knows R's inedible ingredients, so I don't need to explain.

Also, R is not mistakenly served a dish that contains that ingredient.

Both I and R can relax and eat.

Today, my sister, my husband R and I went to the restaurant La PEKNIKOVA.
小前菜、アミューズ・ブッシュ
Amuse-bouche

前菜 / Starter 

美しい! / Beautiful!


スープ / Soup

本日のお魚 / Today's Fish

牛肉 / Beef

デザート / Dessert

美味しい料理、楽しい会話、素敵な時間でした。

どうもありがとうございました。


There were delicious food, delightful conversation and a lovely time.

Thank you very much.

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