2022年1月19日水曜日

2021年12月 22 ~28日 個展準備 - 焼成 / Preparation for My Exhibition - Firings, 22nd ~ 28th of December, 2021


本焼開始
メモは'B-3' 設定ですが、実際は、
'A-5'設定 : 温度 1230°C、ねらし20分
で焼成しました。

Start Glaze Firing
The memo shows the 'B-3 'setting, but in reality,
 it was fired at the 'A-5' setting :
 temperature 1230°C, soak for 20 minutes.
⬇︎
本焼終了
12月24日

Finished Glaze Firing 
24th of December




本焼開始
'A-5'設定 
12月24日

Start Glaze Firing
 'A-5' setting
24th of December
⬇︎
本焼終了
12月26日

Finished Glaze Firing 
26th of December


素焼開始
'B-1'設定: 1040°C
12月28日


Start Biscuit Firing
'B-1' setting : 1040°C
28th of December
⬇︎
素焼終了
12月28日

Finished Biscuit Firing
 28th of December


0 件のコメント:

コメントを投稿