目次 / Contents
1) ヨーグルトポムポム / Yogurt Pompom
2) 景色 / Scenery
3) サクラパスタ / Sakura Pasta
1) ヨーグルトポムポム / Yogurt Pompom
|
ヨーグルトポムポム ヨーグルトポムポム は、我が家で最も多く作るお菓子です。 大きいグラタン皿を買ってから、殆どこのサイズで作っています。 作品制作に集中している日々で、 家庭料理をすると何故かホッとします。 4月2日
Yogurt Pompom Yogurt Pompom is the most popular sweet I make at home. Since I bought a large baking dish, I've mostly made it this size. For some reason, I feel relieved when I cook home-cooked food in my days when I concentrate on creating works. 2nd of April |
2) 景色 / Scenery
|
伊豆大島と相模の海 制作の合間に景色はよく見ます。 ですが、作品制作中はあまり撮影をしません。 珍しく、この日は景色の撮影をしました。 搬入日が近づき、具体的な制作をしていないので 心に余裕ができてきたのかもしれません。 または、焦っても仕方がないという気持ちから 撮影できたのかもしれません。 4月5日
Izu Oshima Island and the Sea of Sagami I often see the scenery between making works. However, I don't photograph much while making works. Unusually, I photographed the scenery on this day. The date for delivery to exhibition is approaching, and I haven't made any display work, so I may be able to relax in my mind. Or maybe I was able to photograph because I felt that it can't be helped even if I rush. 5th of April |
3) サクラパスタ / Sakura Pasta
4月6日 / 6th of April
0 件のコメント:
コメントを投稿